Olemme Hetzner!

Hetzner Data Center Park Helsinki tarjoaa korkealaatuiset ja modernit data center -palvelut asiakkailleen kaikkialta maailmasta. Hetzner Finland Oy on osa saksalaista Hetzner Online -yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 2015

Liity joukkoomme!

Meille voit aina lähettää myös avoimen hakemuksen.

Meidän arvot

Hetzner Finland on monikulttuurinen työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Meillä on kunnianhimoa työtämme kohtaan ja pyrimme jatkuvaan kehittämiseen. Arvojamme ovat vastuullisuus, toistemme kunnioittaminen, avuliaisuus, tasa-arvoisuus ja halu luoda työympäristö, jossa meillä kaikilla on hyvä työskennellä.

WELCOME TO THE INTERNET

Tervetuloa internettiin! Hetzner tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti tehokkaat ja turvalliset hosting-palvelut sekä kaiken tarvittavan infrastruktuurin. Asiakkaamme valitsevat meidät meidän 24/7 asiakaspalvelun sekä loistavan hinta-laatusuhteen vuoksi. Kiitosta saamme myös laitteistomme suorituskyvystä. Seuraa matkaamme LinkedInissä tai Twitterissä.

Videot

Tutustu työntekijöihimme ja kurkista arkeemme Hetznerillä.

Hetzner Online – Our way to Finland

Hetzner Online – Our way to Finland

Hetzner Finland – The team behind the bits and bytes

Oletko valmis liittymään tiimiimme?

Näkisitkö itsesi joissain näistä tehtävistä? Hae täältä!

Tiimit

IT

IT

Support Servers Linux Hardware

Backend

SÄHKÖ

Teollisuuden sähköjärjestelmät Kiinteistöautomaatio Keskijännite Asennus, huolto ja kunnossapito

Devops

KIINTEISTÖ

Kiinteistöhuolto Talotekniikka Huolto- ja korjausrakentaminen Logistiikka

TARJOAMAMME EDUT

flat hierarchies icon

Matala hierarkia

Voit odottaa ystävällistä ja avointa työilmapiiriä.

All-round care icon

Työvointi

Jotta jaksaisit työssäsi paremmin, tarjoamme sinulle virvokkeita, hedelmiä ja välipaloja.

Flexible working hours icon

Joustava työaika

Työtehtävästäsi riippuen meillä on joustava työaika käytössä.

Wellbeing icon

Työhyvinvointi ja jaksaminen

Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjoamme työterveyspalvelut sekä hammashoidon. Lisäksi meillä on oma kuntosali sekä hierojan palvelut käytössäsi. Tarjoamme työntekijöille myös liikunta, kulttuuri sekä työmatkaetuja.

Working environment icon

Työympäristö

Olemme kansainvälinen työympäristö ja näin ollen keskustelemme yhdessä englanniksi. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kannustamme kouluttautumiseen.

Other icon

Muuta

Meiltä löytyy parkkipaikat sähkötolppineen sekä sahköautonlataus mahdollisuus.

HETZNERILÄISTEN TARINAT

IT Technician

IT Technician Befekadu kertoo työstään.

Kuinka päädyit Hetznerille töihin?

Helsingin Metropoliasta valmistumiseni jälkeen aloin etsimään oman alani töitä. Pääsin freelanceksi IT Support tehtäviin, joita tein noin vuoden verran. Sitten huomasin, että Hetzner etsii kokoaikaista Datacenter IT Technician henkilöä. Useiden haastatteluiden jälkeen pääsinkin aloittamaan työt Hetznerillä.

Mitä tällä hetkellä kuuluu työnkuvaasi?

Tällä hetkellä toimin Datacenter IT Technician tehtävässä. Tavanomaiset työtehtäväni ovat uusien palvelinten asentaminen, palvelinten korjaaminen ja asiakastukipyyntöjen käsittely.

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni on jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia oman osaamisen lisäämiseen. Työkaverit ovat auttavaisia, helposti lähestyttäviä ja sellaisia, joiden kanssa on mukava tehdä töitä.

Kerro jotain kummallista jota on sattunut työssäsi?

En tiedä onko se kummallista tai outoa, mutta tärkein asia minulle on ollut oppia, että virheistä ei tarvitse lannistua, vaan niistä voi ottaa opiksi ja sitä kautta kehittyä.

Regards,
Befekadu Temere

Administrative Assistant

Olen Ella ja aloitin maaliskuussa 2020 Hetznerillä Administrative assistentin työtehtävissä.

Työpaikan vaihtaminen oli päätös, jota olin pohtinut jo kuukausien ajan, oikeastaan marraskuusta 2019 lähtien. Vaikeaksi lähtemisen tekivät edellisen työpaikan ihanat työkaverit, joiden kanssa olin ehtinyt seitsemän vuoden aikana hioutua yhteen, harrastaa ja touhuta kaikenlaista. Pelkäsin, että yhteydenpito jää, kun ollaan eri paikoissa töissä.

Ilokseni olen huomannut, ettei työpaikan vaihtuminen ole vaikuttanut kovinkaan paljoa siihen, miten olen pitänyt yhteyttä vanhoihin työkavereihini. Niitä, joita aiemmin tapasin lounastauoilla tai aamulenkeillä ennen työpäivien alkua, tapaan nyt kävelyillä ja rapputreeneissä työpäivien jälkeisellä ajalla, sekä viikonloppuisin. Yhteydenpito on ollut helppoa, onhan meillä käytössä sähköpostit, puhelimet ja kaikenlaisia appseja yhteydenpitoon.

On ollut hienoa huomata, kuinka itsensä kehittämistä ja kouluttautumista tuetaan Hetznerillä. Työntekijöiden opiskelu nähdään asiana, johon kannattaa satsata. Itse uskon, että työntekijöiden kouluttautumisen tukeminen sitouttaa työntekijöitä yritykseen. Tämän lisäksi työntekijöiden ammattitaito syvenee.

Aurinkoisia päiviä kaikille!

Kiitollisena,
Ella